Linkkejä

Videoita Iirosta

Kuvia Iirosta

Kissasta yleistä tietoa

Koirasta yleistä tietoa

Myrkyllisiä lemmikeille

Eläinlääkäri.fi

Kyynpurema

Kyynpurema1

MIRRIX VET

FLUBENOL

9 Harha käsitystä kissoista

Testaa onko kissasi neropatti

20 syytä rakastaa kissoja

 
Koko nimi: Iiro
Rotu: Norjan metsäkissa
Syntymäaika: 13. helmikuuta 1999
Väri: Mustavalkoinen
Sukupuoli: Uros
Paikkakunta: Parkano

 

Vuoden 2012 blogi

Vioden 2013 blogi

2014

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Heinäkuu

Kesäkuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

Klikkaa kuva isommaksi

Iiron vuoden 2015 bogi löytyy tästä linkistä

5.01.2015

Hyvää uuttavuotta 2015 kaikkille

31.12.2014

Iiro ja joulukinkku varkaissa

Iiro on ihan hulluna joulukinkusta ja maksalaatikosta. Sille ei maistuisi mikään muu ruoka kinkkkua ja maksalaatikko.

Iiro oli ovela pikku kaveri kun kinkku oli eteisessä kylmässä, niin Iiro päätti hiippailla hiljaa sinne, ettei kukaan huomaa ja sitten iski kinkkuun tassunsa kiinni. Kun melkein heti huomasin että nyt on jotain hassusti kun ovi on auki ja Iiroa ei näy missään niin Iiro oli kinkun kimpussa. Pää oli folion alla ja sillä syödä mässytti kinkkua. Iiro huomasi että jäi kiinni niin se katso ihan hölmönä että, en minä mitään tehnyt mä vaan maistelen. Eipä tuo paljon saanut siitä murusia vaan pohjalta. Oli hyvä ettei saanut sitä liikaa. Sieltä Iirolla olisi muuten ollut kovat massun väänteet.

Kinkku ei ole hyväksi lemmikille. Vähän voi antaa mutta pitää muistaa että ei anna liikaa vaikka lemmikki kyttäisi lisää ja lisää, ne ei tiedä omiaan rajojaan kun on hyvää tarjolla paljon. Pitää muistaa että lemmikille on paljon raikasta vettä tarjolla jos se saa suolasta kinkkua.

Nyt Iiro nukkuu sohvalla ja sulattelee kinkkua massussaan.

25.12.2014

Hyvää joulua kaikille

24.12.2014

Iiron ja joulu varkaus

Iiro otti etulähdön jouluun. Se kävi tutkimassa lahjapaketteja, kun menin katsomaan Iiro sillä oli pakettinaru suussa ja se katsoi hölmönä "En mä mitään tehnyt." (No oikeasti taisi ne narut kiinnostaa sitä enemmän.)

Hetken päästä Iiro oli kinkun kimpussa kun se oli eteisessä sulamassa, niin Iiro oli heti sitä tutkimassa. Hyvää joulua Iirolle se on niin hauska.

23.12.2014

Iiro ja onnellisen joulun odotus

Iiro odottaa joulua jo kovin innolla ( niin siis sitä kinkkua.) Iirolla on tänään nimipäivä ja ajattelinkin antaa sille lisä niminä Iiro, Iisakki, Iivari, Imppu, Iirotti, Iirukka jne.. no eihän se nimi miestä pahenna jos ei mies nimeä.

Ostimme uuden työtuolin tietokoneelle ja arvaas kuinka kävi sille vanhalle tuolille. No Iiro omi sen itselleen. Ei voi viedä sitä pois ja uusi tuoli ei sille kelpaa ei suostu menee siihen makoileen vaan aina siihen vanhalle on se kumma kaveri.

19.12.2014

Hyvää Itsenäisyyspäivää

 

6.12.2014

Minä voin tehdä mitä vaan, koska olen niin söpö!

 

Iiro ei välitä hiiristä sisällä sitten yhtään. Rapisee nurkissa, niin Iiro se vaan jatkaa unia. Kai se pitää niitä alionaan sisällä, mutta ulkoa niitä kyllä napsii. Kyl on pehmeet touhuu Iirolla.

Mä oon vähä tällanen söpö, niin voin tehdä melkein mitä vaan.

Iiro on nyt löytänyt oman pehmeän petinsä sohvan alta. Ei parane mennä siivoon, tai siirtää sitä, että ei heti hylkää lemppari petiään. Onhan se kyllä vanhassa pahvilaatikon rämässäkin, sitä se ei anna pois vaikka yrittäisi.

Iiro sai maistaa ihan aito palvattua villisikaa. Se maistui sen mielestä liiankin hyvälle. Noh villipossu meinasi loppu heti kerta kättelyssä. (Ei se oikeasti saanut kun pari pientä rippua maistaa.)

Sillain kai.

 

Enkö olekin söpö

"Pehmeet touhuu"

Söpöys vaan jatkuu

"Millai muute"

1.12.2014

hieronta Sastamala
   
 
 
 
©All copyright E.S/M.S