Linkkejä

Videoita Iirosta

Kuvia Iirosta

Kissasta yleistä tietoa

Koirasta yleistä tietoa

Myrkyllisiä lemmikeille

Eläinlääkäri.fi

Kyynpurema

Kyynpurema1

MIRRIX VET

FLUBENOL

9 Harha käsitystä kissoista

Testaa onko kissasi neropatti

20 syytä rakastaa kissoja

 
Koko nimi: Iiro
Rotu: Norjan metsäkissa
Syntymäaika: 13. helmikuuta 1999
Väri: Mustavalkoinen
Sukupuoli: Uros
Paikkakunta: Parkano

 

Vuoden 2012 blogi

Vioden 2013 blogi

2014

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Heinäkuu

Kesäkuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

Klikkaa kuva isommaksi

Iirosta videoita

19.3.2014

Koira oli hoidossa josta Iiro ei tykännyt

Meillä oli Iirolle tuttu koira viikon hoidossa. Iiro osasi kyllä näyttää tästä koirasta oman mielipiteensä. Kun Iiro kohtasi koiran ekan kerran, niin se pörhisti häntänsä isoksi ja jähmettyi paikalleen. Hetken oltuaan paikallaan, niin sitten pinkaistiin suuliin ja sieltä ei sitten tultu, kun vasta hakemalla. Iirolla oli kova nauku konsertti päällä, kun tultiin takaisin sisälle.

Iiro hoksasi että koiralle tehdään ruokaa kippoon. Iiro päätti että periksi en anna ennen kun saan omanpalani. (…ja niitä paloja piti saada kokoajan.)

Iiron päätti jättää haisevan vastalauseen tietokonepöydän alle. Meinasi kyllä kukkasetkin lähteä kukkapurkista.

Loppuen lopuksi Iiro rupesi tottumaan koiraan ja uskalsi tulla häkin viereen istumaan, naukumaan koiralle ja tuijotti koiraa. (Mitähän Iiro mahtoi ajatella? Sitä ei voi tietää...) Koira vain haukkui Iirolle.

Nyt Iiro on omalla sohvallaan ja käy välillä hakemassa rapsutusta ja on ihan rauhallinen ihan kuin ei olisikaan ollut mitään koiraa. (Iiro taisi sittenkin tykätä koirasta.)

Iiro ja koira samassa kuvassa mutta välimatkaa noh... paljon.
Iiro sottapyttynä.
Iiron piilopaikka.
Iiron piilopaikka2.

17.3.2014

Iiro odottelee kevään tuloa

Iiro on alkanut odottelemaan kevättä. Se on alkanut viihtymään ulkona aina vaan enemmän ja enemmän, kohta siitä ei näy kun vilaus hännänpäästä jos sitäkään.

Iiro keksi uuden leikin. Se meni matonalle piiloon ja vaani sieltä leluaan. (Muka kukaan huimasi tuollaista isoa möhkälettä maton alla.) No yks kerta täyty houkutella sänkyyn leikkimään. Se pisti peitot uuteen järjestykseen ja maata peiton alle ja vaani leluaan sieltä. ”Höpsö katti…”

Iiro hoksasi, että nyt on saatavilla jauhelihaan. Piti siis alkaa paistaan jauhelihaa. Mitäs siitä tuli, kun kissa kinusi vierellä lisää ja lisää lihaa. No se söi melkein puolet siitä jauhelihasta. Ei antanut periksi vaikka kuinka yritti että ei enempää hyvää. ”Iiro on kuin koira joka kyttää herkkupalaa ruokapöydästä.”

Maton alla piilossa
Nyt ei jaksa mitään tehdä
Peitot myttyyn

2.3.2014

hieronta Sastamala
   
 
 
 
©All copyright E.S/M.S