Linkkejä

Videoita Iirosta

Kuvia Iirosta

Kissasta yleistä tietoa

Koirasta yleistä tietoa

Myrkyllisiä lemmikeille

Eläinlääkäri.fi

Kyynpurema

Kyynpurema1

MIRRIX VET

FLUBENOL

9 Harha käsitystä kissoista

Testaa onko kissasi neropatti

20 syytä rakastaa kissoja

 
Koko nimi: Iiro
Rotu: Norjan metsäkissa
Syntymäaika: 13. helmikuuta 1999
Väri: Mustavalkoinen
Sukupuoli: Uros
Paikkakunta: Parkano

 

Vuoden 2012 blogi

Vioden 2013 blogi

2014

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Heinäkuu

Kesäkuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

Klikkaa kuva isommaksi

Iiron rapsuvaje


Iirolla oli ihan kauhea rapsutus vajaus koko päivän. Se kulki vaan perässä joka paikkaan ja se tuli viereen kyhjöttämään, että etkö sinä tajua rapsuttaa nyt minua leuan alta ja mahasta. Jos sen menit lopettamaan, niin taatusti tuli läpsäys, (jatka lisää älä lopeta!) Sitten tuli kynsistä jos et totellut ja jopa otti kädestä kiinni ja veti lähemmäs (ja nyt rapsuta minua!)

Satoi lunta pieni kerros maahan, joka suli kyllä nopeaan pois. Iirohan ei siitä tykännyt ollenkaan. Se vaan loikoilee sisällä sohvalla tai missä milloinkin keksii olla. Sai vaan tökätä ulos, että käy tekemässä tarpeensa sinne ja sitten vinhaa vauhtia sisälle vessaan vesivaraajan päälle makaamaan.

Unten mailla zzz...
Älä kuvaa nyt lämmitellään.

19.10.2014

Iiro hurja

Iiro se oli hurjana ruokansa kanssa. Pisti juntturilla vastaan, että en syö tuota ruokaa. En vaikka mitä mulle tarjoat, niin en syö. Ei kauaa kestänyt kun Iiro sai matokuurin ja se meni alas tonnikala tomaatti seoksen kanssa. (Sai huijattua Iirolle matokuurin tappelematta vastaan.) Nyt Iiro pojalle maittaa ruoka ja tässä ehtoolla meni pari pussia ihan hupsista vaan eikä meinaa millään piisata sille lisää vaan pyytää.

Iiron hajuaisti ei petä milloinkaan, kun on makkaran paistamisesta kyse. Oli takassa valkea ja Iiro heräsi kauneus uniltaan. Hyvä tuoksu leijaili Iiron nekkuun. Iiro istua kökötti takan edessä, niin kauan kun sai makkaraa palasen ja lisää vaan olisi halunnut.

Iiro oli ilkeällä päällä ja päätti läpsäistä tassulla naamaan. Iirolle siitä vähän suutun ja käänsin pääni pois. Ei kauaakaan kun Iiro poika tuli ja läppäsi hellästi tassulla jalkaan ja katsoo niin anelevasti silmillään, että en minä mitään tehnyt. Eihän tuolle voi olla vihainen, kun on niin syötävän söpö karvaturri.

Mä tuun sisälle.
Suttu pytyä siivotaan.
Äkkiä karkuun.

5.10.2014

hieronta Sastamala
   
 
 
 
©All copyright E.S/M.S