Linkkejä

Videoita Iirosta

Kuvia Iirosta

Kissasta yleistä tietoa

Koirasta yleistä tietoa

Myrkyllisiä lemmikeille

Eläinlääkäri.fi

Kyynpurema

Kyynpurema1

MIRRIX VET

FLUBENOL

9 Harha käsitystä kissoista

Testaa onko kissasi neropatti

20 syytä rakastaa kissoja

 
Koko nimi: Iiro
Rotu: Norjan metsäkissa
Syntymäaika: 13. helmikuuta 1999
Väri: Mustavalkoinen
Sukupuoli: Uros
Paikkakunta: Parkano

 

Vuoden 2012 blogi

Vioden 2013 blogi

2014

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Heinäkuu

Kesäkuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

Klikkaa kuva isommaksi

 

21.6.2014

Iiro tuhma poika

Iiro se keksi, että nyt pitää pöydälle hypätä ja kuinkas siinä kävikään. Pöydällä oli kannettava tietokone ja se putosi lattialle ja Iiro putosi sen perässä lattialle. Onnesta oli tuuria, ettei Iirolle käynyt kuinkaan siinä pudotuksessa (ja kannettavallekaan ei käynyt kuinkaan.)

Tässä yhtenä päivänä oli kova rankkasade ja Iiro oli siellä sateessa. Se oli kuin uitettu koira ihan läpimärkä kissa. Siinä ei auttanut kuin ottaa pyyhe ja kuivata Iiro ettei se kastele ihan joka paikkaa. Iiro se nautti siitä kun sitä pyyhkeellä hierottiin kuivaksi. (Höpsö kissa kun ulkona halusi olla hiiri jahdissa.)

16.6.2014

Iiro hiirestää

Iiro kissa se on hiirimetsällä. Makoilee teranssilla ja kyttää grillikatoksen alle hiirtä. Jo monta päivää olen nähnyt sen hiiren vipeltävän sinne.

Iiro oli mainio tässä yksi päivä sitten, kun se tuli sisälle se nauku ja mauku, ilmeisesti se oli kadottanut sen hiirensä kun se rauhoittui, se meni takaisin sinne kyttäämään.

Koskakohan se Iiro tuo sen hiiripaistin mukanaan, kun se tulee sisälle metsästys reissultaan, ja esittelee innokkaana hiirtään, silloin Iirolta sitä ääntä lähtee, kun pienestä pitäjästä.

Iiro tapasi vanhan tuttunsa meidän hoito koiran ei se Iiro osaa vieläkään olla pelkäämättä sitä koiraa. Iiro lähti karkuun juoksu jalkaa, tosin vessaan muka siellä turvassa noh… ainakin Iiron mielestä.

Ostimme tässä eräs päivä sähkökäyttöisen ruohonleikkurin. Siinä oli keräävä pussi mutta ei sitä voinut siihen laittaa kun Iiro laittoi maate sinne. Meinasi omia itselleen sen pussin.

Muistutus teille rakkaat lemmikin omistajat!
Kun nyt on ollut erittäin kuumia kesäpäiviä ja tulee vielä olemaan lisääkin. Muista että lemmikkisi tarvitsee kylmää raikasta vettä tarjolle ja vaikka useampaan paikkaa. Voit tarjota kissallesi myös jääpaloja joita se voi nuolla, mutta kaikki kissat ei siitä tykkää esimerkiksi meidän kissa ei jäästä paljon perusta.

Meidän kissalla on ainakin kolme vesikippoa. Yksi sisällä, toinen vessassa ja ulkona on kolmas. Ihan vain sen takia kun sille ei aina kelpaa joka kerta se vesi samasta paikasta

 

11.6.2014

hieronta Sastamala
   
 
 
 
©All copyright E.S/M.S