Linkkejä

Videoita Iirosta

Kuvia Iirosta

Kissasta yleistä tietoa

Koirasta yleistä tietoa

Myrkyllisiä lemmikeille

Eläinlääkäri.fi

Kyynpurema

MIRRIX VET

FLUBENOL

9 Harha käsitystä kissoista

Testaa onko kissasi neropatti

20 syytä rakastaa kissoja

Osku kissanhiekka

 

 

2015

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

Klikkaa kuva isommaksi

Iiro voi jo paremmin

Iiron massu ongelma on mennyt ohitse Iiro syö ja ulkoilee ja on erittäin reipas kisu. Hyvä niin täytyy vain olla entistäkin tarkempi siinä mitä Iirolle antaa se kun on niin herkkä sen vatsansa kanssa.

20.1.2015

Iiron massu vaiva

Iirolla on ollut maha ihan sekaisin ja löysällä. Ei tiedä mistä on johtunut, mutta nyt rupeaa massu taas toimimaan. Ei ole enää sekaisin ja ruoka maittaa pojalle ja ulkona on tullut käytyä useampaan otteeseen.

Iirolla on ollut kissanhiekka astia saunassa jonne on tehnyt tarpeensa ja hyvin se poika sen tarkoituksen on tajunnut vaikka ei ole sitä ollut sillä ikinä ennen. Tämä on ollut väliaikainen ratkaisu Iirolle koska maha on ollut sekaisin ja löysällä eikä sitä kovaan pakkaseen kipeänä voi laittaa.

Kissanhiekka jota Iirolla on ollu Osku kissanhiekka. Se kissanhiekka on puupelletistä tehtyä. Osku kissanhiekka imee hyvin lirut astiasta. Hajuhaittaa ei ole, koska se haisee puulta.

Nyt Iiro makaa sohvan takana onnellisena ja kehrää siellä lankaa vaikka lankaa ei näykkää. :-) Iirolle on annettu juustoa (Oltermannia kun ei muu kelpaa) ja jukurttia (perinteinen vanilja kun muu ei kelpaa). Lemmikille voi antaa myös piimää jos se syö Iiro ei paljon piimästä perusta.

Unten mailla.

18.1.2015

Lunta, vettä ja räntää...!

On satanut lunta, vettä ja räntää ja on kovat pakkaset ollut. Iiroa ei voisi vähempää kiinnostaa tuo tyhmä talvi. Sänkyyn ja saunaa vuorotellen makailemaan. Sitten parveen ja sieltä naukuen. (En tule ulos enää koskaan ellei ilmat lämpiä mau mau tuo sitä ruokaa minulle!)

Sänky paras paikka.

15.1.2015

Tyytyväinen Iiro

Joulu tuli ja se meni. Uusivuosi tuli ja sekin meni. Loppiainenkin tuli ja sekin meni. Iiro sulattelee loppuja kinkun rippeitä sohvalla makaamalla ja tyytyväisenä kehräten.

Mihinkä se poika nyt katos.
Jaa että leikkituokio.

6.1.2015

Vuoden 2012 blogi Vuoden 2013 blogi Vuoden 2014 blogi
hieronta Sastamala
   
 
 
 
©All copyright E.S/M.S