Linkkejä

Videoita Iirosta

Kuvia Iirosta

Kissasta yleistä tietoa

Koirasta yleistä tietoa

Myrkyllisiä lemmikeille

Eläinlääkäri.fi

Kyynpurema

Kyynpurema1

MIRRIX VET

FLUBENOL

9 Harha käsitystä kissoista

Testaa onko kissasi neropatti

20 syytä rakastaa kissoja

 
Koko nimi: Iiro
Rotu: Norjan metsäkissa
Syntymäaika: 13. helmikuuta 1999
Väri: Mustavalkoinen
Sukupuoli: Uros
Paikkakunta: Parkano

 

Vuoden 2012 blogi

Vioden 2013 blogi

2014

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Heinäkuu

Kesäkuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

Klikkaa kuva isommaksi

Hyvää pääsiäistä toivottaa Iiro!!!

Iiron pääsiäis tervehdys

Iiro sai tänään matokuurin ruiskusta suuhun kun ei se enää ruuan seassa mennyt. Kyllä meillä oli pieni taistelu Iiron kanssa mutta kuuri tuli syötyä kuitenkin.

Iiro on aika kelmi eräänä päivänä se keksi huijata. Se sai houkuteltua ensin että tule päästään ulos. Noh kun nousi sohvalta, niin Iiro se olikin siinä sohvalla välittömästi. Se siis huijasi taas kerran.

Iiro on löytänyt uuden makuupaikan keskeltä olohuoneen pöytää ja ei se siitä hievahdakaan vaikka kuinka yrittäisi.

Iiro on alkanut ulkoilee oikein urakalla. Se käy sisällä mankuaa ruokaa ja taas ulos ja sisälle ja ulos... niin ja sitten pöydälle makoileen tai toisen paikalle.

Iiro kaatoi tässä eräänä päivänä vesikipponsa. Se ei saanut uuta ruokaa kun edellinenkin oli syömättä, niin siitä suuttuneena, Iiro meni ja kaatoi vesikipon ja lähti ulos. Ei kauaakaan kun se tuli sisälle se pyysi vessaan sillä on Iirolle kans aina raikasta vettä kipossa. Noh se kaatoi senkin nurin, sitten Iiro tuli sisälle söi sapuskansa ja oli kuin ei olisi koskaan mitään pahaa tehnytkään.

20.4.2014

Vieras kissa.

Meille oli tullut vieras kissa pihaan ja se tietenkin haisteli Iiron jälkiä ja meni suuliin niiden perässä sinne missä Iirolla on salainen makuupaikka. Tämä kissa oli ihan kesy, se antoi silittää ja puski kovasti päällään. Se piti kantaa pois suulista kun ei muuten suostunut tulemaan pois. Sitten se luikki tiehensä. (Tiedän kyllä kenen tuo vakoinen söpö lemmikkikissa on. Näin sen kissan muutamapäivä sen jälkeen tuossa yhdessä talon pihassa.) Iiro kun haistoi sen jäljet, niin sen häntä oli pystyssä ja joka paikka piti tutkia ja merkata oma reviiri tarkkaa. Mutta vieraasta kissaa Iiro ei löytänyt.

5.4.2014

hieronta Sastamala
   
 
 
 
©All copyright E.S/M.S