Tammi
Helmi
Maalis
Huhti
Touko
Kesä
Heinä
Elo
Syys
Loka
Marras
Joulu

Animagi
Eläinlääkäri Parkano
Tassun massu
Musti ja mirri
Iiro blogi
Yleista kissa
Yleista koira
Kyyn purema ja
ampiaisen pisto
Kyynpurema
Myrkylliset huonekasvit
Mirrix vet
Flubenol
Osku kissanhiekka
20 syytä rakastaa kissoja
Onko kissasi neropatti
9 harhakäsitystä kissoista

Junnun ötökkäjahtaus

Junnu innostui ötököistä ulkona. Se pyydysti niitä hyppien pomppien ilmasta. Se oli aivan mahtava leikki Junnun mielestä.

30.5.2016

Junnun myyrästys

Junnu pyydysti vesirotan pellolta. Se oli Junnusta melkein puolet. Ensin Junnu otti kiinni sen ja veti sen kolosta ulos sitten Junnu päästi irti ja rupesi tuijottamaan että mikä ihmeen otus toi on. Oli niin iso että Junnu otti pariaskelta taakse päin. Sitten Junnu rupesi varovasti sitä tassulla lääppimään ja kiusaamaan mutta kuinkas siinä sitten kävikään karkuunhan tuo luikki Junnulta eikä Junnu enää saanut sitä kiinni.

Sisiliskon häntäsoppa

Junnu on nyt erikoistunut pyydystämään sisiliskoja pellolta tai ainakin sissiliskon häntiä. On ne vikkeliä Junnulle. Pääsevät karkuun Junnulta ei jää kuin häntä vaan Junnun suuhun. Täytyy varmaan ruveta keittämään sisiliskon häntäsoppaa Junskille

Junnu pyydysti vesimyyrän
   
Nyt meni ruohon syönniksi

20.5.2016

Junnu ulkoilua

Junnu tykkää ulkoilla erittäin paljon ja usein kun on lämmintä. Pitää päästä koko ajan ulos mutta kun nyt on vähän sateista ja tuulista niin Junnu junttaa vastaan että ulos en mene en varmaan mene ulos.

Junnu sai meidän vanhan koiran talutushihnan kun vanha ei enää kelannut kunnolla narua sisään. Olihan se jo vanha sen parikymmentä vuotta koirilla kerkesi olemaan. Nyt niitä koiria ei ole enää niin Junnu saa pitää sen omanaan. Täytyy todeta että vanhassa narussa vara parempi toimii vieläkin.

Löydettiin ulkoa hoitokoiran pari vuotta hukassa ollut lelu. Junnuhan se siitä innostui leikkimään lelulla ja voi kun se oli mukavaa sitä kiikutettiin suussa, ja sitä purtiin, ja heiteltiin ympäriinsä. Täytyy se vielä palauttaa hoitokoira Ronjalle takaisin.

Junnu päätti vessassa ruveta tutkimaan pesukonetta ja rummun sisään piti päästä ja nyt ollaan jatkuvasti sitä päällä tukimassa.

Junnun ulkoilu poseeraukset

Mitä??  

Kuvaatko sää??  

Onko tää asento hyvä??

Junnu tutkii pesukoneen

11.5.2016.

Junnu on nyt ollut vuoden

Junnu on nyt ollut meillä vuoden ja se on ollut aikamoista vilskettä ja vilinää. Vuoteen on mahtunut paljon uutta opittavaa, Junnu on sairastellut vuoden aikana jokin verran mutta nyt ollaan menty parempaan suuntaan. Junnun flunssavirus on nyt pysynyt aika hyvin kurissa sen jouluisen antibiootti kuurin jälkeen. Ei ole pahemmin pärskinyt ja ei ole enää oksennellut pahemmin. Massukaan ei ole ollut enää yhtä useasti kuralla kun oli aiemmin. Junnusta on kasvanut iso pulska poika joka osaa olla oikein määrätietoinen ja osaa sanoa
vastaa kovasti jos jokin ei miellytä sitä ja olla todella itsepäinen mutta silti niin ihana ja rakas kun se osaa puskea päällä ja tökkiä ihan varmasti se sillä voittaa jokaisen sydämen puolelleen.

Näin rennosti Junnu osaa ottaa

8.5.2016

Hyvää Vappua

Toivoo Junnu

1.5.2016

 

 

 
  hieronta Sastamala  
   
  ©All copyright E.S/M.S