Tammi
Helmi
Maalis
Huhti
Touko
Kesä
Heinä
Elo
Syys
Loka
Marras
Joulu

Animagi
Eläinlääkäri Parkano
Tassun massu
Musti ja mirri
Iiro blogi
Yleista kissa
Yleista koira
Kyyn purema ja
ampiaisen pisto
Kyynpurema
Myrkylliset huonekasvit
Mirrix vet
Flubenol
Osku kissanhiekka
20 syytä rakastaa kissoja
Onko kissasi neropatti
9 harhakäsitystä kissoista

Lattianalta rapinaa

Junnu oli täydessä unessa ja lattian alta kuului hiiren rapinaa. Junnu sai siinä samassa hetkessä tassut alle ja ei kun kynnykselle kuuntelemaan että mikä kumma sillä lattian alla oikein rapisee. Vielä hiiri ei ole Junnulle näyttäytynyt mutta pikku peto on aina valmiudessa hyökkäämään.

30.11.2016

Junnu maisteli kanaa

Junnu sai maistella kanan paloja jotka oli paistettu. Ne oli Junnun mielestä oikein hyviä ja olisi halunnut lisää jäi kerjäämään pöydän viereen että anna nyt edes pieni rippu. (Mutta ei voinut antaa kun ne oli suolaisia ja maustettuja. Ihme kyllä Junnun maha ei ollut olenkaan sekaisin. Ilmeisesti Junnun maha rupeaa tottumaan vähän muuhunkin kuin pelkää pussi ruokaan kana ja naudanliha sekoitukseen.)

25.11.2016

Junnu vastustaa sääntöjä

Junnu osaa olla välillä oikein tottelematon kaveri ei kuuntele mitä sanotaan ja vastustetaan sääntöjä kuin pikku lapsi ja nikottelee. En kuuntele sua puhu mitä haluat mä teen just niin kun haluun. Mutta sitten kun kiukku menee ohi niin tullaan tökkimään jalkoja ja hinkataan hännällä jalkaan mennään selälle maate ja ollaan niin söpöä kaveria että oikein. sitten taas tökitään kuonolla. En minä mitään pahaa tehnyt. Kato nyt mua mä oon niin ihana ja söpö että et voi minua vastustaa. (Voisitko vähän rapsuttaa mua korvan takaa ja masusta en tee mitään pahaa vähän sormeen voin näykätä kiitoksena.)

Junnu on päästetty yksin ulos lintuja jahtaamaan, mutta kun Junnu huomaa että ei ole vahtia, niin minä poika otan tassut alle ja menen sinne minne minua on kielletty menemästä. Eli mökin alle ja kuusiaitaan tonkimaan. Kun karkuri on huomattu, niin sitä ei millään meinaa saada pois kielletystä paikasta. Junnu on tottelematon eikä kuuntele mitä sanotaan.

En tuu alas. En kuuntele sua. Kukkuu oon täällä.
 
Vieläkö sä jaksat kuvata. Nyt on sitten uniaika.  

20.11.2016

Junnu sai ensimmäisen lintunsa höyhennettyä

Junnu sai kiinni ensimmäisen lintunsa ja höyhensi sen. Sitten kierittiin höyhenissä ja lintua hinkattiin naamaan ja tassulla lyötiin. Muuta Junnu ei osannut tehdä linnulle vaan jätti sen eteisen lattialle. Sitten oltiin niin polleaa poikaa. (Kato mitä mä sain. Olen oikein mestari.) Sitten oltiin kuono pystyssä ja niin ylpeännäköisiä.

Hei tulkaa katsoo mun saalista. Hei mitä tälle pitää tehdä? Ööö... täältäkö. Ööö... eikun täältä.

15.11.2016

Junnun vesirotan metsästys

Junnu sai kiinni taas vesirotan pellonojasta. Junnu retkotti sitä takajalasta pihaan ja sitten sitä hakattiin tassulla ja yritettiin näykkiä. Se oli liian iso pala purtavaksi Junnulle. Se näykkäsi Junnua takaisin ja Junnu vaan vinkas ja sitten lähdetiin karkuun vilkastiin vaan taakse ja sitten sisälle. Vesirotta siis pääsi pälkähästä.

 
Päästä sisään se rotta oli liian iso pala purtavaksi.
Voi että kun on rätäsade...!!!

7.11.2016

Halloween ja pakkanen

Pakkanen on alkanut pelottamaan Junnua. Se ei enää paljoa ulkona viihdy kun jo takaisin vingutaan. (Tarvitsisikohan pistää Junnulle töppöset tassuihin että se tarkenisi. ;P)

Junnu alkoi juuri viettämään halloweenia.

5.11.2016

 

 

 
  hieronta Sastamala  
   
  ©All copyright E.S/M.S