Tammi
Helmi
Maalis
Huhti
Touko
Kesä
Heinä
Elo
Syys
Loka
Marras
Joulu

Animagi
Eläinlääkäri Parkano
Tassun massu
Musti ja mirri
Iiro blogi
Yleista kissa
Yleista koira
Kyyn purema ja
ampiaisen pisto
Kyynpurema
Myrkylliset huonekasvit
Mirrix vet
Flubenol
Osku kissanhiekka
20 syytä rakastaa kissoja
Onko kissasi neropatti
9 harhakäsitystä kissoista

Hyvää Juhannusta

Toivottaa Junnu Junior Junski

24.6.2016

 

Junnun metkut

Junnu on ihan mahdoton sammakkojen perässä lokkia. Aina kun menee pitempään heinään niin siellä jossain lymyää sammakko ja tietenkin Junnu. Junnu kiikuttaa sammakkoa suussaan ja pudottaa nyrpistäen nenää että hyi kun on pahanmakuinen ja ei kun uudestaan sama homma suuhun takaisin sitten menetetään mielenkiinto asiaan mutta kohta taas löydetään uusi sammakko. 
 
Hyttysiäkin on ihan kiva jahtaa Junnun mielestä. Suuhun vaan ja nauskis kun on hyvä makupala.

Näin rennosti Junnu

osaa ottaa.

Mä poseeraan

15.6.2016

Junnu touhut

Puun alla on kiva viettää kuumia kesäpäiviä. Sieltä on hyvä näköyhteys lintuihin ja kaikkialle ympärille mitä mahtaa missäkin suunnassa tapahtua ja silmät menee kiinni puunvarjossa maatessa. 
 
Junnu uneksi pakastimen päällä niin että kellahti sieltä lattialle. Vähän aikaa ihmeteltiin että mitä ihmettä nyt mahtoi tapahtua ja miksi olen lattialla. Sitten hypättiin takaisin päälle ja jatkeiin uneksimista. zzz... (Onnesta ei Junnua sattunut putoaminen tassuille tuo poika tömähti.) 
 
Junnu on oppinut kyttäämään ruoka ydästä rasvaa levänpäältä. Aina kun on lepää tekemässä Junnu kärppänä pöydän viereen huutamaan että anna sitä voita mullekkin. Nam kun se on sitten hyvää. (Ei saa antaa paljoa kerralla ihan pieni rippu riittää eikä saa antaa edes kovin usein silloin tällöin vaikka kuinka kyttäisi herkkua.) 
 
Sadepäivänä kun pihalta tullaan niin Junnu menee sänkyyn ja siellä kiva nuolla itseään ja pulistella turkkiaan on siellä ihan kiva laittaa pää tyynylle ja muuten maate peiton päällä ja olla ihan läpikotaisin märkänä. 
 
Junnu sai uudet valjaat kun vanhat oli jäänyt liian pieniksi. Nyt vajaat ovat nahkaiset ja paljon isommat. Junnu tykkää nyt kulkea näissä. Ensin aluksi vähän purtiin valjaita mutta muutaman kerran kun komenti niin Junnu lakkasi pureksimasta valjaitaan.

Etsi Junnu kuvasta Junnun uudet nahkavaljaat
Sadepäivänä on sitten kiva kastella itsensä.

9.6.2016

 

 

 
  hieronta Sastamala  
   
  ©All copyright E.S/M.S