Tammi
Helmi
Maalis
Huhti
Touko
Kesä
Heinä
Elo
Syys
Loka
Marras
Joulu

Animagi
Eläinlääkäri Parkano
Tassun massu
Musti ja mirri
Iiro blogi
Yleista kissa
Yleista koira
Kyyn purema ja
ampiaisen pisto
Kyynpurema
Myrkylliset huonekasvit
Mirrix vet
Flubenol
Osku kissanhiekka
20 syytä rakastaa kissoja
Onko kissasi neropatti
9 harhakäsitystä kissoista

22.9.2016

Junnu 2v.

Junnu täyttää nyt 2 vuotta. Kyllä aika on kulunt Junnun kanssa nopeasti. Iso poika Junnusta on jo tullut. Junnulla on kovasti metkuja mielessä aina jotain keksimässä. Junnun kanssa on kyllä hauskaa ei aika käy tylsäksi kun seurataan Junnua.

22.9.2016

Junnun metkuja

Junnu on rikkonut uusista leluistaan yhden sellaisen jonka saa vaikka ovenpieleen kiinni siinä on hiiri kiinni ja se rapisee Junnu on purrut sen hiiren jokin yö rikki ja repinyt sen hiiren päällisen rikki. Mitähän lie se Junnu on taas miettinyt.

Junnu katseli silmästä silmään tässä yksipäivä vierasta kissaa. Se meni suuliin ovenalta suuliin ja katseli sieltä Junnua ja Junnu katseli sitä. Kunpikaan sen kummemmin välittämättä mitään toisistaan ja lähtivät eri suuntiin Junnu lenkille ja vieras kissa suuliin nukkuun.

Pahvilaatikot on Junnun mielestä väärässä paikassa vaikka ne on rikki niitä ei saa viedä pois. Sen piti ne yksi päivä repiä takaisin keskelle lattiaa kun ne oli laitettu sivuun odottamaan pois vientiä. Siinä se köllötti niin tyytyväisenä laatikoiden päällä. Et sinä näitä pois minulta vie onks selvä!

Junnu löysi vanhan kunnon leikin mitä Junnu leikki pentuna ja paljon. Istutaan lattialle ja ruvetaan pyörittämään lelua itsensänpäri ja Junnu juoksee sen perään. Junnu ei tykkää sateesta sitten yhtään mutta vesilätäkössä voi vaikka istua siittä on Junnulla kyllä kokemusta kun se istui pentuna vesilätäkössä.

Junnu rikkoi uuden hiirilelun Luulitkko pääseväsi tähän? Pakkasen kulmallla odotellaan ulos
 
Makoilua Täh? Menikö tuolla lintu?  

11.9.2016

Junnu Pyydystyksiä

Junnu sai ensimmäisen lintunsa kiinni se oli kuikan poikanen joka ei osannut aroa yllätyshyökkäystä ilta hämärässä. Mutta Junnulle kävi nolosti oli liian iso pala purtavaksi ja lintu pääsi karkuun ei jäänyt kun pelkät höyhent Junnulla suuhuin. Junnua se kiukutti ja näytty osoittamalaan mieltää en kuuntele sua enkä tottele sua mua suututtaa ja kiukuttaa niin paljon. Mau...!!!

Juunu on myös saalistanut hiiriä, sisiliskoja ja sammakoita. Niitä on kiva jahtaa kans iltahämärässä.

Junnu on saanut muutamia uusia leluja joista se on kaikkein innoissaan huiskusta jossa on sulkia tai siis piti olla Junnu on ne lähestulkoon kaikki jo repinyt irti. Junnun toinen lemppari on iso rotta joka rapisee sitä on kiva nikertää. ja kolmas on minttupallo sitä on kiva purra ja tökkiä siis aivan mahtavaa Junskista.

Selfie poseerausta
Rentoutumis tuoki otetaan seljällään

7.9.2016

 

 

 
  hieronta Sastamala  
   
  ©All copyright E.S/M.S