Tammi
Helmi
Maalis
Huhti
Touko
Kesä
Heinä
Elo
Syys
Loka
Marras
Joulu

Animagi
Eläinlääkäri Parkano
Tassun massu
Musti ja mirri
Iiro blogi
Yleista kissa
Yleista koira
Kyyn purema ja
ampiaisen pisto
Kyynpurema
Myrkylliset huonekasvit
Mirrix vet
Flubenol
Osku kissanhiekka
20 syytä rakastaa kissoja
Onko kissasi neropatti
9 harhakäsitystä kissoista

Vuoden 2017 löytyy täältä.

31.12.2016

Junnu ja Hiiripelko

Ostimme hiirinapsun laitoimme sen kaappiin ei mennyt aikaakaan kun hirulainen meni siihen. Junnu huomasi sen pyristelyt oli kovin kiinnostunut mutta kun kaapinovi aukaistiin niin Junnua alkoi pelottamaan ja se juoksi päin tulia ja pinko pakoon yhtä pikku hiirtä. Hiiri vietiin pihalle napsusta mutta se oli vielä hengissä Junnu perään ja ottamaan se kiinni. "Niin kyllä mä ne hiiret voin pyydystää jos sä ensin ne otat kiinni mä hoidan kyllä loput Junnu lupasi." Ei vaan ei se Junnu ymmärrä hiirien päälle tuon taivaallista se roikottaa niitä kintusta ja pökkii ja tökkii mutta ei tapa ajattelee varmaan että ei niitä voi pyydystää. Semmoinen on meidän Junnu.

29.12.2016

24.12.2016

Junnu ja lintulauta

Junnu meni pulustamaan lintulaudalle eli vaanimaan lintuja. Se aikansa hyppi lintulaudalle ja yritti kiinni lintuja. Kerran se jopa jäi roikkumaan lintulaudan reunalle etutassuillaan vaikka lintulauta on yli metrin korkeudella Junnu meinasi silti kiivetä sinne. Ei Junnu sinne päässyt ja nolouksissaan tuli sisälle ilman lintupaistia.

Junnu ja virrat poikki

Junnu oli tosi nokkela yks päivä kun katseltiin telvisioo eikä oltu huomaavinammekaan Junnua. Se meni kaapin taakse ja oli jo viittä vaille painaa sähköt pois teeveeltä kun sen huomattiin. Todisteena on siitä kuva. Ei ne kissat ole mitään tyhmiä elukoita.

Ja nyt sitten sammuu virrat tv.stä. Niin tää laatikko oli sitten mun. Kyllä mä tähän sovin. Junnu ja metrinen häntä.

12.12.2016

6.12.2016

 

 

 
  hieronta Sastamala  
   
  ©All copyright E.S/M.S