Linkkejä

Videoita Iirosta

Kuvia Iirosta

Kissasta yleistä tietoa

Koirasta yleistä tietoa

Myrkyllisiä lemmikeille

Eläinlääkäri.fi

Kyynpurema

MIRRIX VET

FLUBENOL

9 Harha käsitystä kissoista

Testaa onko kissasi neropatti

20 syytä rakastaa kissoja

Osku kissanhiekka

 

 

2015

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

Klikkaa kuva isommaksi

Iiro hiippaili puuvajalla

Eilen Iiro halusi ulos taas kerran. Seurasin sitä että mihinkä se poika tällä erää menee. Se meni puuvajalle kun sillä on aukko ovessa josta se pääsee sisälle, niin tämähän oli sitten keksinyt tehdä hätänsä puuvajaan. Siellä on vanhaa puupelua maassa hyvähän sitä on kaivaa. No ainakin Iiron mielestä. (On sieltä nyt sitten kiva hakea niitä puita.)

24.2.2015

Iiro ladulla

Kun tässä yksi päivä oli vähän pakkasta menin sitten hiihtämään. Iirokin halusi hiihtämään no sehän tuli ladulla vastaa ei se kyllä sitä latua antanut vaan tassutti eteen päin.

21.2.2015

Hyvää ystävänpäivää Iiro

 

14.2.2015

Hyvää syntymäpäivää Iiro

13.2.2015

Iiron kosti kun ei saanut ruokaa lisää

Iiro söi pussillisen ruokaa ja pyysi lisää. Iirolle ei annettu ruokaa lisää koska se hotkii ja oksentaa sen sitten. pieni tauko syönnin välissä olisi ollut hyvä mutta Iirohan oli toista mieltä ja päätti kostaa kaatoi vesikipponsa. (No sen siitä sait kun et minua totellut siivoa sitten vedet. Iiro ajatteli niin.) No sai se Iiro sitten makutikun kiitokseksi siitä että kaatoi kipponsa. Nyt Iiro on nukkumassa niin onnellisena pöydän alla ja armaankin hautoo seuraavaa kujettaan mielessään.

 

Iiron ulkoilu reissu

Päästin Iiron ulkoilemaan. Iiro se katseli tielle aivan kun olisi ajatellut että pitäisiköhän käydä lenkillä. Minä totesin Iirolle että älä sinne lähde käy äkkiä suulilla tule takaisin. Iiro tuijotti isoilla pyöreillä silmillään mitäs siinä höpötät minähän menen jos haluan. No tuli se Iiro sisälle kuitenkin viiden min päästä että ei se lähtenytkään lenkilleen. Iiron on viihtynyt nyt ulkona pitempään koska on ollut lämpöisiä ilmoja.

Iiro lintujahdissa. Saisiko ruokaa kun ei lintuja tullut.

8.2.2015

Vuoden 2012 blogi Vuoden 2013 blogi Vuoden 2014 blogi
hieronta Sastamala
   
 
 
 
©All copyright E.S/M.S