Linkkejä

Videoita Iirosta

Kuvia Iirosta

Kissasta yleistä tietoa

Koirasta yleistä tietoa

Myrkyllisiä lemmikeille

Eläinlääkäri.fi

Kyynpurema

Kyynpurema1

MIRRIX VET

FLUBENOL

9 Harha käsitystä kissoista

Testaa onko kissasi neropatti

 

 

Vuoden 2014 blogi

Vuoden 2013 blogi

2012

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Heinäkuu

Kesäkuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Koko nimi: Iiro
Rotu: Norjan metsäkissa
Syntymäaika: 13. helmikuuta 1999
Väri: Mustavalkoinen
Sukupuoli: Uros
Paikkakunta: Parkano
Klikkaa kuva isommaksi

Iiro ja kevään ensimmäinen hiiri

Iiro sai tänään kevään ensimmäisen hiirien kiinni. Oven takana Iiro mourusi niin lujaa että kuulu sisälle saakka, että tule jo katsomaa minun suurta saalista. Oli vain hetki kun Iiro oli syönyt sen ja sitten se oli niin onnellisen näköinen. Nyt Iiro makaa omassa uudessa keksimässä lempipaikassa. (Uuden patjan päällä ja sen tassut on kurassa. Siinä meni uusi patja. Piti se laittaa omaan sänkyyn.)

31.3.2012

Iiro kohtasi lumisen yllätyksen

Tänä aamuna Iiro poika kohtasi lumisen yllätyksen ovella. Yön aikana oli satanut 10 cm lunta. Iiro jähmettyi ulko-ovelle, eikä uskaltanut mennä ulos, vaan kipitti kovaa vauhtia sisälle takaisin. Päivällä Iiro uskaltautui uudestaan ovelle ja kurkisti ulos, hetken emmittyään päätti mennä ulos ja lintulaudalle puluja pongaamaan. Kun Iiro tuli sisälle, ei perässä näkynyt kuin pelkkä lumipöly. Kova vauhti oli pojalla päällä.

25.3.2012

Iiro pojan kuulumiset 19-24.3.2012

Tässä kuluneella viikolla Iiro poika meinasi pyydystää neljä itsensä kokoista fasaani naarasta, mutta kun tuli huomattua se niin Iiro se sai äkkiä lähdön, ei niitä nyt sentään pyydystetä päivälliseksi. Iiro on myös leikkinyt innolla pallon perässä ja minun rakkaan sulkasadon kärsineen huiskun perässä. On tullut myös nukuttua sohvalla ja vessassa lämminvesi varaajan päällä, se on minun lempipaikkani. Matokuuria nyt on maistellut yök... se on sitten pahaa, mutta ruuan seassa se kyllä menee, jos se on vaan hyvää ykkös laadun kurmee ruokaa.

24.3.2012

Tässä on Iiro videoita:

20.3.2012

Iiron metkut viikonlopulta 17-18.3.2012

Iiro metkuili viikonloppuna. Ensin yöllä herätteli, pyysi ruokaa ja siten väliovi tahallaan auki ja omalle petille nukkumaa. (Haki huomiota sillä yöllä.) Päivällä tuli ulkoiltua ja hiiriä vaanittua niin ja pulu ponkausta harrastettu, mutta harmi kyllä ei tullut saalista. Sitten piti leikkiä ja juosta huiskun perässä, potkia palloa ja tuli siinä, sitten pölynimuriakin vaanittua. Satutin vähän tassuani, mutta ei se haittaa menoa. Illalla rupesi vähän kiukuttamaan ja sohvan pääty sai kyytiä ja sitten sain minäkin vähän kyytiä, kun raavin sohvaa murr... (Oma raapimapuuhan on sitä varten.) Illalla sopu tuli kun makkaransiivua pyysin ja niin oltiin taas ylimpiä ystäviä.

19.3.2012

hieronta Sastamala
 
 
©All copyright E.S/M.S