Linkkejä

Videoita Iirosta

Kuvia Iirosta

Kissasta yleistä tietoa

Koirasta yleistä tietoa

Myrkyllisiä lemmikeille

Eläinlääkäri.fi

Kyynpurema

Kyynpurema1

MIRRIX VET

FLUBENOL

9 Harha käsitystä kissoista

Testaa onko kissasi neropatti

 

Vuoden 2014 blogi

Vuoden 2012 blogi

2013

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Heinäkuu

Kesäkuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

Koko nimi: Iiro
Rotu: Norjan metsäkissa
Syntymäaika: 13. helmikuuta 1999
Väri: Mustavalkoinen
Sukupuoli: Uros
Paikkakunta: Parkano
Klikkaa kuva isommaksi

Kekseliäs Iiro

Iiro se sai päähänsä että onpa hyvä puukoppa sinne voisi vaikka mennä maata. Iirohan meni sinne ja samalla kun tuli pois sieltä niin kaikki moskat se levitti pitkin lattiaa.

Sitten se keksi, että eipä annetta noiden hiihtää tuolla ladulla ja lähti latua pitkin tassuttelemaan vastaan, ja voi kun sillä oli kova ääni. Piti naukua ja maukua että nyt pois sieltä ja sisälle päästämään.

Iiron tuli ulkona kymmenessä minuutissa niin kylmä että kun se tuli sisälle niin takka oli lämmin ja luukut auki niin Iiro poika pisti makaamaan siihen eteen ja lämmitteli itseään.

22.1.2013

Iiro pieni metku poika

Iiro se oli saanut tässä yksi päivä päähänsä että onpas sopiva kukka purkki sinne on hyvä tehdä hätänsä. Se kukka purkki oli kyllä pieni mutta taituri kissa kaivo pienen kuopan ja asetteli sen leveän takamuksensa reunalle ja sinne se hätä tuli. Ei voinut kun nauraa Iirolle että olipa löytänyt sopivan pienen purkin vaikka vieressä olisi ollut isompikin.

Nyt on taas kova pakkanen. Aamulla oli 31 astetta pakkasta. Iiro vaan pyrähtää ulos ja nopeaa sisälle vessan vesivaraajan päälle makaamaan. Iiro tiesi jo etukäteen että tulee kova pakkanen kun se rupesi menemään varaajan päälle pari päivää ennemmin kuin tuli kova pakkanen.

Iiro se on ihan mahdoton kaveri kun se tulee vireen sohvalla makaamaan ja heittää itsensä sisälle makaamaan ja odottaa että rapsuta mahasta. Jos et rapsuta niin Iiro ottaa kynsillä hellästi kiinni kädestä ja katsoo tuimasti että rapsuta tai sitten nautaan kovaa että rapsuta. Tässä yksikin kerta Iiro sai rapsutusta pulituntia eikä sittenkään vielä olisi riittänyt rapsuttaminen. Se on aivan mahdoton höpsö söpö kisu.

Mä tuuuuuun!!!
Mitä tuolla on?
Tää on mun tekosia.
Mä hyökkään.

18.1.2013

Hyvää uutta vuotta

Iiron uusivuosi vaihtui ihan hyvin. Vähän raketit pelottivat kun kuului pauke joka puolelta. Iiro sai uuden tyynyn sohvallensa. Voi kun se oli mukava. Siinä voi köllötellä ja nukkua ihan raukeana. Alla on kuvia Iiron joulun ja uudenvuoden touhuista.

Iiron vuoden 2012 blogiin pääset tuosta sivusta linkistä.

Iiron uusi tyyny
Iiron uusi piilopaikka
Iiro nukkuu
Iiro ottaa oikein rennosti
Iiro vaanii
Iiro vaanii lisää
Iiro leikkii
Iiro sai hiiren kiinni
Iiro laittaa matot uuteen järjestykseen

6.1.2013

 
hieronta Sastamala
 
 
©All copyright E.S/M.S