Tammi
Helmi
Maalis
Huhti
Touko
Kesä
Heinä
Elo
Syys
Loka
Marras
Joulu

 

 

 

 

 

Animagi
Eläinlääkäri Parkano
Tassun massu
Musti ja mirri
Iiro blogi
Yleista kissa
Yleista koira
Kyyn purema ja
ampiaisen pisto
Kyynpurema
Myrkylliset huonekasvit
Mirrix vet
Flubenol
Osku kissanhiekka
20 syytä rakastaa kissoja
Onko kissasi neropatti
9 harhakäsitystä kissoista

Oravajahti

Oravajahti poitsulla jatkuu. Junnu hoksasi että orava menee suulin seinällä. Sitä pitää tietysti jahtaa. Se meni tikkaiden päälle istumaan Junnu ihmeissään mihin se katos ja meni ovelle sisälle pyyttään. Orava lähti liikkeelle uusiksi ja Junnu huomasi sen ja taas perään. Mä saan sut. No eipä saanut. Orava luikki taas tikkaille istuu ja Junnu hukkasi sen uusiksi. Nyt Junnulta meni mielenkiinto ja sisälle oli päästävä. Orava luikki sen jälkeen kuusiaitaan käpyjä syömään.

Tästä saat. Ja tästä saat.

30.1.2021

Junnun lintu karkasi kahdesti

Junnu sai suulista vahingossa linnun kiinni. Sitä kuljetettiin pää pystyssä ovelle ylpeän näköisenä. Rapulla Junnu poika aukaisi suunsan ja naukaisi että päästä sisälle. Eiköhän saman tien tipu karkasi ja pääsi piiloon rapun taa. Eikä Junnu saanut sitä kiinni. No meni muutamia tunti ja pojun kävi ulkona uudestaan ja nyt se sai saman linnun kiinni lintulaudalta. Taas se kannettiin ylpeänä ovelle ja kuinka sitten kävikään Junnu aukaisi suunsa ja naukaisi päästä sisälle. Taas tipu otti hatkat ja pääsi karkuun. Eikä Junnu saanut sitä vieläkään. Oli tipun onni että Junnu ei osaa pitää suuta kiinni ja olla naukumatta. Sehän harmitti poikaa ja mökötettiin koko ehtoo kun se pääsi karkuun.

Polkien ja talloen langat pitää pehmittää.
 
Maate tänne on kiva laittaa.

26.1.2021

Naapurin kissa ikkunan takana

Junnu niuku ja nauku ikkunan takana ja kuopi ikkunan pieltä tassuillaan. Kun katsoin niin ikkunan takana oli naapurin neito kissa istumassa ja katseli Junnua ja nauku sille takaisin. Mitähän mahtoivat keskustella keskenään. Hetken kuluttua se lähti pois luntustamaan.

15.1.2021

Uusivuosi vaihtui

Junnun vuosi vaihtui ihan hyvin raketteja katsellessa ikkunasta ja ihmetellen rakettien pauketta. Hyvää uuttavuotta toivottaa 2021 Junnu. Nyt aloitetaan uudet kujeet ja hassut metkut.

Näillä takeilla ja kengillä on käyty jossain minne en ole päässyt mukaan.

1.1.2021

    hieronta Lempaala    
       
  ©All copyright E.S/M.S