Tammi
Helmi
Maalis
Huhti
Touko
Kesä
Heinä
Elo
Syys
Loka
Marras
Joulu

 

 

 

 

 

Animagi
Eläinlääkäri Parkano
Tassun massu
Musti ja mirri
Iiro blogi
Yleista kissa
Yleista koira
Kyyn purema ja
ampiaisen pisto
Kyynpurema
Myrkylliset huonekasvit
Mirrix vet
Flubenol
Osku kissanhiekka
20 syytä rakastaa kissoja
Onko kissasi neropatti
9 harhakäsitystä kissoista

Orava jahti

Taas kun huomattiin orava sitä piti tietysti taas jahdata ja kytätä. Orava on viksu ja menee tikkaiden päälle istumaan ja Junnu on ihmeissään että mihin se taas meni. Ja orava luikki pakoon kun Junnun mielenkiinto herpaantui kyttäämään pikkulintuja.

Tää koppa oli sitten muna.

28.3.2021

Karkureissu

Junnu näki tilaisuutensa tuleen ja päätti ottaa hatkat ja ampaisi kovalla vauhdilla karkuun suuliin tietysti. No sen jo tietää mistä poitsun löytää ja siellä se nytkin oli suulissa puruissa ja pahnoissa haistellen ja merkaten reviiriään. Naapurin kisukin tietää sen että tänne ei saa tulla tää on mun reviiri.

Nyt on mikava nukkua. Pollea poika

23.3.2021

Lumet sulaa vauhdilla

Lumet on sulanut vauhdilla ja muuttolintuja saapunut ja viserrystä kuuluu joka paikasta. Junnu on ihan täpinöissään. Ulos mennään jo mielellään ja kun sisälle pääsee niin takaisin saman tie. Hyvä kun ehtii edes vähän syödä ruokaa.

ieni laatokko

21.3.2021

Sisältä on turvallista katsella kevään ihmettä

Nyt on turvallisempaa katsella sisältä ikkunan takaa kevättä ja ihmeellistä luontoa joka muuttuu päivä päivältä. Äänetkin on outia pienelle pojalle pitkän talven jälkeen. Junnua stressaa kovasti kun lumi sulaa ja oudot linnun laulaa kilpaa. Atsiii... aivastuttaa ja hämmentää mitä tapahtuu?

Hei mä opn tää Hei huomaatko sää

10.3.2021

Kevättä ilmassa

Rupeaa olemaan kevättä ilmassa. Junnu poika haluaa ulos useammin. Eikä pakkanenkaan enää pure tassuihin. Lintuja katsellaan innokkaasti lintulaudan alla. Hiirikin luikki pusikkoon piiloon.

1.3.2021

    hieronta Lempaala    
       
  ©All copyright E.S/M.S