Tammi
Helmi
Maalis
Huhti
Touko
Kesä
Heinä
Elo
Syys
Loka
Marras
Joulu

 

 

 

 

 

Animagi
Eläinlääkäri Parkano
Tassun massu
Musti ja mirri
Iiro blogi
Yleista kissa
Yleista koira
Kyyn purema ja
ampiaisen pisto
Kyynpurema
Myrkylliset huonekasvit
Mirrix vet
Flubenol
Osku kissanhiekka
20 syytä rakastaa kissoja
Onko kissasi neropatti
9 harhakäsitystä kissoista

Vuoden 2021 löytyy täältä.

1.1.2021

Junnun joulukalenteri kurkkaa mitä luukkujen takaa mahtaa löytyä.

1.12.2020

30.12.2020

24.12.2020

Junnu poika isottelee

Junnu on ruvennut isottelemaan. Uhitellaan ja näykitään puntista ja annetaan tassuta raapien kun ei saa omaa tahtoonsa läpi. Ei auta kun vaan olla kovana ja sanoo tiukasti että nyt loppu ja näyttää sormella merkkiä ja odottaa että isottelu menee ohi. Mukaan isotteluun ei saa mennä eikä mitään pahaa saa tehdä. Se menee ohi hetken päästä, kun se huomaa, että kuka on oikeasti pomo. Se ei todellakaan ole Junnu herra. Hetken päästä ollaan taas ylimpiä ystäviä Junnun kanssa. Tullaan viereen hieromaan jalkaa. Ihan kuin anteeksi pyytäi pahoja tekojaan.

Profiili kuva. Onko nyt hyvä.

18.12.2020

Junnu hoksasi uudet kengät

Junnu hoksasi uudet kengät lattialla. Niitä ensin nuuskittiin ja tassulla kokeiltiin sitten pää kenkään ja ruvettiin repiin pohjaa ja sitten potkittiin purtiin ja rapsutettiin niitä. No aika äkkiä poitsu sai huutia ja touhu lopetettiin. Eihän niitä nyt heti saa mennä rikkomaan.

10.12.2020

Hyvää itsenäisyyspäivää toivottaa Junnu.

6.12.2020

Hiiren pyydystys

Ensin kuului ryminää. Sitten vikinää ja sitten täytyi mennä katsomaan. Junnulla hiiren pyydystys menossa. Aikansa sitä jahdattiin huoneita ympäri kunnes tiskipöydän alle hiiri pääsi pakoon. Paripäivää siellä sitä kytättiin saamatta kiinni. Hiirikin Junnulle nauroi ja syötin nokan edestä vie kun Junnu tuolilla hirsiä veteli. Parin päivän päästä hiiri oli saunassa. Junnu sai hiiren kiinni ja vei sen eteiseen. Aikansa leikkien siihen tympääntyi ja hiiren hylkäsi. Laitettiin hiirelle loukku mutta hiiripä karkasi ulos ovesta ja nauroi mennessään ettepä saanut mua kiinni.

Minä tiedän että sää kuvaat. Eikö tää ollutkaan mun nukkumapaikka.

1.12.2020

    hieronta Sastamala    
       
  ©All copyright E.S/M.S