Tammi
Helmi
Maalis
Huhti
Touko
Kesä
Heinä
Elo
Syys
Loka
Marras
Joulu

 

 

 

 

 

Animagi
Eläinlääkäri Parkano
Tassun massu
Musti ja mirri
Iiro blogi
Yleista kissa
Yleista koira
Kyyn purema ja
ampiaisen pisto
Kyynpurema
Myrkylliset huonekasvit
Mirrix vet
Flubenol
Osku kissanhiekka
20 syytä rakastaa kissoja
Onko kissasi neropatti
9 harhakäsitystä kissoista

Hyvää syntymäpäivää Junnu poika. Taas tuli vuosi lisää pikku kissimirin ikään. Oot jo todella iso poika vaikka käperrytkin syliin kuin pieni kissan poikanen.

22.9.2021

Saalistaja Junnu

Junnu sai saaliin pitkän kyttäämisen jälkeen. Sitä kytättiin monta päivää puun alla ja vihdoinkin onnisti. Onnellinen pikkupoika ja niin ylpeä saavutuksistaan.

Sainpa saalista.

15.9.2021

Junnun lempinimet

Junnu, Junior, Junski, Juntti, Juntus, Junnukka, Jupina, Juputeus, Hupsu, Hassu, Höppänä, Rontti, Pikku poika, Poika, Poitsu, Äijä, Ukko, Ukkeli, Mies, Pikku Mies, Pitkä häntä, Pörröturkki, Höpönassu, Karvatassu, Sulonen, Söpö, Söpöliini, Höpsö, Nipisiä, Napisia, Marisia, Naukuja, Ihana, Karvakerä, Ihanuus, Mahdoton, Herkkupeppu, Herkuttelija, Mörökölli, Kolli... Jne... Mutta paras lemppareista on Junski sitä se tottelee melkein aina mutta Junnua melkein joka kerta.

Lelut hujan hajan.

10.9.2021

Nyt sai oikein kunnon saaliin

Junnu se sai ison hiiren rötkäleen. Oli hyvä kuun pelolla Juoksi hiiri ja sen perässä oli saalistamassa kärppä. Junnu kun huomasi kärpän ja hiiren pellolla. Niin ampaistiin perään ja napattiin kärpän nenän edestä hiiri ja oltiin niin ylpeitä saavutuksesta. Kärppä katso hölmönä Junnua ja luikki pellon ojaan piilon.

Tämä oli sitten minun saalis. Heh kärppä jäi ilman.
 
Kylä on makoisa pala.  

1.9.2021

    hieronta Lempaala    
       
  ©All copyright E.S/M.S