Kasvojen piirustus vaiheittain

Ei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa edetä piirustus. Tässä on joitakin jota sinun kannattaa kokeilla alkuun: Yksi tapa aloittaa on realistisesti sopusuhtainen pää. Vain yksinkertainen, munan muotoinen soikea jaettu pystysuunnassa niin kaikki loppujen lopuksi on symmetrinen. Viivalla merkitään silmien kohta puoleen väliin. Linja kulkee nenä, silmien ja leukaan. Suu on puolessa välissä nenää ja leukaa.

Liioitella

Tämä tyyli on liioittelua. Nyt kun on alussa normaali pää, on olemassa pari suurta muutosta. Ensinnäkin liioitellaan pään muoto. Terävöitä leukaa niin että leuka kapenee alaspäin äkillisesti silmien tasolla.

Sitten silmät:

Toisin kuin normaalit kasvot jossa silmän merkit on keskellä, silmät on venytetty alas hieman yli nenän. Helppo tapa silmien kanssa on linjat yllä ja ripsiä, suorakulmiota varten Iris.

Aloita lisäämällä yksityiskohtia.

Yksinkertaisuus on hyvä tapa:

Tee Pieni nenä, pieni suu, pieni varjo alahuuleen. Anna ripsille heijastumia. pupillit ovat pitkänomaisia ja mustat, iiris hieman harmaa, ja siellä pitäisi olla kohokohta (molemmat silmät ovat samanlaiset). Lisää yksinkertaiset kulmakarvat, ja hiukset.

Puhdistaa

Pyyhi pois harhailla linjat, ja lisää kaula. Korvien tulisi olla nenän tasolla. Hiusten tulee olla erittäin liioitellut. Älä piirrä yksittäisiä karvoja, ajattele hiusten määrää. Vaiheet ovat melko sama profiili näkymässä. Älä murehdi liikaa korvia, ne on pidettävä yksinkertaisina. Vaikeinta ovat profiilin kasvot. Otsa laskeutuu ja tee käyrät kulmakarvoja. Nenä on herkkä, terävä ja hieman yläviisto. Kasvot kaartuen alas leukaan, muista suun. Voit pian alkaa kehittää omaa tyyliään, riippuen siitä kuinka paljon haluat liioitella ominaisuuksia ja miten haluat tehdä yksityiskohtia. Tämä on vain nopea tapa silmien ja hiusten tekoon. Ne voi myös tehdä monella eri tavalla.


©All copyright E.S/M.S