Tammi
Helmi
Maalis
Huhti
Touko
Kesä
Heinä
Elo
Syys
Loka
Marras
Joulu

 

 

 

 

 

Animagi
Eläinlääkäri Parkano
Tassun massu
Musti ja mirri
Iiro blogi
Yleista kissa
Yleista koira
Kyyn purema ja
ampiaisen pisto
Kyynpurema
Myrkylliset huonekasvit
Mirrix vet
Flubenol
Osku kissanhiekka
20 syytä rakastaa kissoja
Onko kissasi neropatti
9 harhakäsitystä kissoista

Pakkasen viha

Kun pakkanen ylittää 10 astetta niin Junnua ei saa ulos ollenkaan. Kun se pakkanen nousee 20 asteeseen ei Junnu tarvitse ulos mennä ollenkaan. Tassut ovat herkät ja voi paleltua ulkona. Reppana palelee helposti ulkona. Sen takia ei sinne tarvitse mennä kylmällä ilmalla.

Nekunpää kuvassa. Mää nukun nyt. zzz
 
Rapsuta mua. Hali mua.  

26.1.2019

Lumisateen ja tuulen inho

Junnu ei pidä lumisateesta eikä tuuletakaan yhtään pakoon sisälle en mee ulos vaikka kuinka pakottaisit mua. ei sinne silloinkaan junun tarvi mennä. Onhan Junnulla oma astia sisää johon voi tehdä asiat.

Niin kyllä mä nyt otan rennosti tässä pöydällä.

24.1.2019

Junnu saa maistaa vapautta ilman narua

Junnu sai maistaa vapautta ja pääsi ulos ilman narua. Ensin ei tajuttu ollenkaan, että ei ole narua ja oltiin kiltisti paikallaan. Kun hoksattiin eihän mulla ole narua Niin pingottiin karkuun. Mentiin pitkin pihaa ja hetkeksi odotetaan, että tullaan perässä ja sitten taas karkuun. Hassu kaveri tuo Junnu.

Ota nyt se kuva. Kato eiks oo komeet torahampaat? Mä syön sut. Mitä enks mä voikkaa syödä sua.

20.1.2019

Junnun jalka jahtaus

Junnu tykkää jahtaa jalkoja. Kun Junnun edestä kävelee niin Junnu koukkaa tassullaan jalkaan kiinni. Sitten hiivitään takaa hiljaa ja hyökätään puntiin. Junnulla on mielessä ihan selvästi iso saalis.

Tuuhea pörröhäntä. Nyt mä syön sut. Älä karkaa iso hiiri.
 
Hih nyt saat köniin. Nyt puren sun varpiis. Missä se pottuvarvas oikein on?  

15.1.2019

Junnu tuo lahjoja

Junnu on kova poka tuomaan lahjoja yö aikana kenkiin. Välillä siellä on vinku hiiri, välillä taas isompi hiiri ja pallokin on löytynyt. Se minttu banaani on edelleen ykkös juttu. Sitä raaputetaan innolla, kannetaan suussa ja ollaan ihan sekaisin sen vaikutuksesta. Se on paras lelu Junnulla. Niin muuten missä se mun banskuni taas onkaan??

Paperikassin rapinat oikein niin mukavat.

6.1.2019

Junnun uudenvuoden terveiset

Niin se vuosi vaihtui ja Junnu katseli ikkunalla rakettien ampumista. Ei paljoa pelännyt paukkuja, kun tv oli päällä ja peitti ulkoa tulevaa melua. Sitten tuli kova myrsky, jota Junnu kyllä pelkäsi. Ei halunnut ollenkaan mennä ulos ja tarpeet tuli astiaa. Kovia tuulen jysähdyksiä kuului nurkista ja sähköt olivat poikki. Sitä Junnu ihmetteli, että mitä kummaa, kun ei ole sähköä. Se oli vuorokauden poikki kerralla. Nyt Junnu on taas oma itsensä pikku vintiö kaveri ja ne puntit on Junnulle oikein mieluisat niitä voi vetää salaa ja äkkiä karkuun. Lahjaksi saatu trone lennokki on Junnusta mielenkiintoinen. Sitä vahdataan ikkunalla ja niuvutaan ja nitistään sille. Se varmaan luulee sitä linnuksi kun samanlaista nitinää sille pitää.

Tassut kuvassa

3.1.2019

 
    hieronta Sastamala    
       
  ©All copyright E.S/M.S