Tammi
Helmi
Maalis
Huhti
Touko
Kesä
Heinä
Elo
Syys
Loka
Marras
Joulu

Animagi
Eläinlääkäri Parkano
Tassun massu
Musti ja mirri
Iiro blogi
Yleista kissa
Yleista koira
Kyyn purema ja
ampiaisen pisto
Kyynpurema
Myrkylliset huonekasvit
Mirrix vet
Flubenol
Osku kissanhiekka
20 syytä rakastaa kissoja
Onko kissasi neropatti
9 harhakäsitystä kissoista

Junnun silmäongelma jatkuu

Junnulla silmä vuotaa vieläkin. Käytettiin Junnua uudestaan eläinlääkärillä. Lääkäri epäili että Junnun kyynelkanava on tukossa ja pitäisi nyt tilata aika silmänerikoislääkärille joka voisi tutkia Junnun silmän ja voisi operoida sen.

Junnun poseeraus tuokiot
 
Liesituuletin on maailman paras paikka ainakin tällä hetkellä  

28.7.2015

Eläinlääkärikäynti

Junnun kanssa käytiin eläinlääkärin tykönä näyttämässä silmää, kun se vuotaa kun seula. Junnun silmästä ei löytynyt mitään rikkoumaa, karva tai mitään tulehdusta, mutta silti Junnu sai silmäänsä huuhtelu aineen ja antipotti tippoja. Jos vaikka se silmä siitä toipuisi, jos ei niin sitten Junnu kanssa lähdetään silmäekspertin puheille.  
 
Junnu oli koko toimenpiteen ajan rauhallinen. Se vähän yllätti, koska Junnun luonne on aika rasavilli vintiö. Nyt Junnu makoilee kainalossa. Ei vois onnellisempaa kissa olla.

7.7.2015

Junnun ensimmäinen hiiri

Junnu on saalistanut ensimmäisen hiirensä. Lähdimme Junnun kanssa ulkoilemaan, ei päästy kun pari metriä, kun Junnu jo huomasi hiiren roikaleen ja se suorastaan juoksi Junnun suuhun. Ei aikaakaan, kun Junnu juoksi kiireesti sisälle hiiren kanssa. Tuli kiire viedä hiiri ja Junnu eteiseen. Sillä se leikki, heitteli, potki ja puri hiirtään ja oli niin pollea poikaa. Tää on mun eka HIIRI!

Junnun eka hiiri

6.7.2015

Junnun mieltymyksiä

Junnun mieleiseksi raapimapuuksi on valikoitunut yllätys, yllätys sohvan pääty. Junnu saa kyllä aika usein lentävän lähdön pois sieltä. Ei ole auttanut vaikka siinä on peite edessä. Se tunkee päänsä peiton alle ja raapii sieltä. Aivan tasan se tekee sen tahallaan häikistelläkseen muita. "Katso nyt mä raavin sohvaa." Se pikku piru vielä kertoo sen naukumalla. 
 
Junnu ja aivan liian pieni laatikko. Junnu keksi laittaa lelujaan laatikkoon, mutta ei ne oikein sinne sovi kun se on aivan liian pieni. Junnu on kyllä yrittänyt mennä laatikkoon maatekkin, mutta no ei se rontti sinne mahdu, kun takatassut vaan. 
 
Junnu on hullaantunut muovipusseista. Se repii niitä viimeistä päivää, jos et ole vahtimassa. Nyt kaikki muovipussit pitää piilottaa, että Junnu ei söisi niitä. Kissalle ei siis saa antaa missään nimessä muovipusseja. Se voi tukehtua tai suolisto mennä tukkoon niistä.

Nyt otetaan rennosti Halpa lelu pahvilaatikkoputki Vähän on pieni laatikko Junnulla

1.7.2015

1.7.2015


     
  hieronta Sastamala  
   
  ©All copyright E.S/M.S